Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

BlogFrédi kollégáng 45. szülinapja

2020.11.27

Ma lett 45 éves Szombay Alfréd, a mi Frédi kollégánk. Egy tortával köszöntöttük.

Frédi


Évzáró vacsora

2019.12.20

Egész évi kemény munkánkat közös vacsorával zártuk. A Columbus hajón foglaltunk külön termet és megkóstoltunk néhány különleges ételt is. Jó volt együtt lenni, együtt enni.

AAS

Indulásra

Megérkeztünk

Kezdődik

Különleges

AAS

AAS

AAS

AAS

Csaba

Egy

AAS

AASWitzing Aletta irodavezetőnk névnapja

2019.12.16

Tortával ünnepeltük Witzing Aletta irodavezetőnk névnapját. Persze kapott virágot is, de a torta sem maradhatott el. Mindig jól indul a nap, ha finomsággal kezdjük.

Witzing

Witzing

Tortaevés"Nagy Tamás szerelő kollégánk születésnapja

2019.12.09

Ma lett 23 éves Nagy Tamás kollégánk. A fülét ugyan nem húztuk meg, de eltaláltuk a kedvenc tortáját. Ezt a narancsos, mascarponés, tejszínes, túrós, mogyorós finomságot Orova Beáta kolléganőnk készítette.

NagyMegjött a Mikulás

2019.12.06

Hozzánk már reggel megérkezett a Mikulás. Így hát a napot csokival indítottuk.

HozzánkÁtadtuk az ajándékokat

2019.11.28

Orova Gábor és Karacs Gyula munkatársunk személyesen vitte el a Kocsordi ovinak az ajándékokat. Nem is gondoltuk, hogy a gyerekek ennyire örülni fognak neki.

Köszös kép a Kocsordi ovisokkalFogadj örökbe egy ovit!

2019.11.27

Az Alarm & Automatic System Kft. egyik küldetése, hogy értékeket hozzunk létre ügyfeleink vállalkozásaiban és otthonaiban. Szerencsére olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akikkel ezt az irányelvet az élet egy másik területén is kamatoztatni tudtuk.

Két héttel ezelőtt, Witzing Aletta kolléganőnk találta a „Fogadj örökbe egy ovit!” kezdeményezést, melynek az a célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű óvodákat. Az ilyen óvodába járó gyerekek többsége vagy egésze Halmozottan Hátrányos Helyzetű, azaz HHH. Munkatársaink számára egyértelmű volt, hogy segítünk, így regisztráltunk, és meg is kaptuk a Kocsordi Gyöngyfűzér Óvodát. Felvettük a kapcsolatot az óvoda igazgatónőjével, aki elmesélte, 94 gyermek jár az óvodába, ebből 33 halmozottan hátrányos helyzetű, 31 pedig hátrányos helyzetű. Küldtek egy „Nincs listát”, amelyben megtudtuk, melyek azok a kellékek, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

Nem is gondoltuk, hogy ezeknek a gyerekeknek olyan alapvető dolgok hiányoznak az ovis mindenapjaikból, mint a papír, színes ceruzák, gyurma, mesekönyvek, játékok.
Maga az óvoda is olyan dolgokat nélkülöz, mint a tisztító szerek, papír zsebkendő, WC papír, fogkefe, fogkrém.

Ajándékok a Kocsordi Gyöngyfűzér ovinak

Összehívtuk a csapatunkat és elmondtuk, mi a helyzet a Kocsordi Óvodában. Bemutattuk a „Nincs listát”. A csapat azonnal beindult és megkezdődött a gyűjtés. Volt, aki behozta gyermekei már nem használt, jó állapotú játékait, akadt, aki tisztítószerekből vásárolt be vagy éppen papír-írószerekből. A két hetes gyűjtés alatt mindegyikünk beletette szívét-lelkét a mozgalomba és rengeteg fogkefét, fogkrémet, mesekönyvet, játékokat, tisztítószereket, zsebkendőt, játékokat, ceruzát, papírokat, színezőket, gyurmát, ollót gyűjtött össze csapatunk.

Fantasztikus érzés, hogy boldog pillanatokat okozhattunk a gyermekeknek, de ami még jobban büszkeséggel tölti el szívünket, hogy ilyen munkatársakkal dolgozhatunk együtt a mindennapokban. Köszönjük!

Kérjük, aki teheti, Ön is csatlakozzon, és „Fogadjon örökbe egy óvodát!”: https://anyamagazin.hu/hosanya/ .Minőség és megoldások a kaputechnika világában

2019.10.08

Egyszerre elérhető biztonság és minőség

Van egy álmunk egy biztonságosabb világról. Ahol az emberek zavartalanul térhetnek haza az otthonaikba, a közintézmények zökkenőmentesen működnek, az életerős vállalkozások virágoznak, a kollégák kedvesek, a munkakörülmények élhetőek, minden fejlődik. Az élet egyre nyugodtabbá válik, ahogy a minőség is napról-napra egyre jobb lesz.

Biztonságos otthon

Talán most azt gondolod, hogy ez csak egy szép elképzelés, mert a biztonságos környezet megteremtése extra költségekkel jár, és az erre szánt összeget nem könnyű előteremteni.

Mennyibe kerül manapság a minőség? És mennyit ér valójában?

Elismerem, hogy úgy tűnhet – ha csak orrhossznyi távolságból szemléled a kérdést –, hogy súlyos összegekről beszélünk. Azonban változik a kép, ha kiegészíted ezt a feltevést azzal, hogy mennyit számít, ha egy jó befektetéssel hosszú időn át biztonságban tarthatod legfőbb értékeidet. Például a családodat, szeretteidet, vállalkozásodat, munkatársaidat általában igyekszel védeni, amennyire lehetséges. Ha ezt figyelembe veszed, akkor könnyebben belátod azt is, hogy nem ez lesz az a terület, amin érdemes spórolnod.

Igaz az is, hogy a válasz azért sem egyszerű a fenti kérdésekre, mert a biztonság mindenkinek mást és mást jelent. Legyen szó akár arról, hogy hol, kinek és milyen körülmények között dolgozunk, akár arról, hogy milyen környéken élünk, vagy mennyire fordíthatjuk magunkra a figyelmünket birtokunk falai között, a biztonság érzése alapvető szükséglete mindannyiunknak. Egyre többen vagyunk ezen a bolygón, így érthető, hogy mindenki szeretné néha kicsit jobban kizárni a külvilágot, megvédeni mindazt, ami az övé.

A komfort manapság már nem luxuscikk életünkben, a minőség elérhető közelségbe került. Bővült a választék, egyre nagyobb lett a kínálat a piacon, minden nap újabb és újabb technológiák látnak napvilágot. Te is biztosan találkoztál már a kaputechnika és biztonságtechnika fogalmával, vagy láttál olyan cégeket, akik ezzel foglalkoznak – esetleg éppen te is ilyen helyen dolgozol, és elárasztják az internetet jobbnál jobb ajánlataikkal.

Válaszd mindig a hozzád hasonlót!

Ha egyszer sikerül túllendülnöd az „akarom-nem akarom” problémáján, akkor a következő pillanatban máris szembe jönnek veled a „Hogyan?” és „Kivel?” kérdések. Amikor én kerülök ilyen döntési helyzetbe, mindig megkönnyíti a végső elhatározást az, ha olyan partnert keresek a megvalósításhoz, akinek értékrendje és a világgal szembeni elvárásai hűen tükrözik az enyémeket

Keresem, és rendszerint meg is találom a számomra megfelelő személyt vagy vállalkozást, ezzel gyakorlatilag teljes mértékben garantált lesz a projekt sikere, mert a jól megválasztott partner érteni fog engem és a vágyaimat is. Egész egyszerűen hiteles segítséggé válik a szememben.

Annak idején, mikor a kaputechnika és biztonságtechnika területén elindítottuk a vállalkozásunkat, saját elvárásainkat a minőség köré kezdtük el felépíteni. Azóta is elsőrangú alapanyagokat és modern technológiát használunk, jól képzett szakembereket válogatunk csapatunkba. Munkatársaink hozzánk hasonlóan a kiváló minőségért dolgoznak, és csapatunk részeként nagyszerű teljesítményükkel el is érik azt. Ezeknek köszönhetően ügyfeleink mindennapjait kényelmesebbé tesszük.

Előre a minőséggel a sikeredért!

A hosszú távú terveket érdemes mindig nagy gondossággal megfontolnod, mert jellemzően az elért eredményt is hosszú ideig kell majd napi rendszerességgel szemlélned. Ha szükséged van egy megbízható kapu- vagy biztonságtechnikai megoldásra, akkor a keresés során a minőséget mindenképpen ajánlott szem előtt tartanod.

Ha hozzám hasonlóan számodra is fontos, hogy legyen egy hely az életedben, ahova bármikor visszatérhetsz pihenni a mindennapok zajától megfáradva, vagy egy olyan vállalkozás, ahol a kaputechnika és a biztonságtechnika valóban téged szolgál, elengedhetetlenül fontos a biztonságos és védett környezet. Ennek mértéke pedig egyenes arányban áll azzal, hogyan választottad meg a partnereidet, és mennyi energiát fektettél a kivitelezésbe, vagy a kivitelező megválasztásába.

Akár beléptető vagy kamera rendszerre, megbízható automata ajtóra, vagy kaputechnikamegoldásra van szükség, ajánlatainkat mindig egyénre szabottan, gondosan készítjük el. Munkánkat precízen és pontosan teljesítjük. Lelkes és hozzáértő csapattal működünk együtt, és az eredményt mindig ellenőrizzük, hogy a legjobb megoldást nyújthassuk az ügyfeleink számára. Nem utolsósorban igen hosszú garanciát vállalunk a munkánkra.

Éld meg nálunk az álmaidat!

Valld be, hogy ha már az elvárt eredményed és elégedettséged megvan, akkor könnyebben összpontosítasz más lényeges dolgokra az életedben és így Te is eredményesebb leszel a saját szakterületeden.

Nem csak az ügyfelekkel keressük folyamatosan a kapcsolatot, de szakértő csapatunkba is kutatjuk azokat a lelkes és tehetséges embereket, akik képesek valóra váltani az álmaikat.

Akár ügyfelünk, akár munkatársunk lennél ebben a számunkra különleges projektben, lépj kapcsolatba velünk a weboldalunkon keresztül.Vitorlázás a Balatonon

2019.08.10

Az egész AAS csapat keményen dolgozott. Ezért megérdemeltünk egy kis lazítást. Mi lehetne jobb program nyáron, mit egy kis vitorlázás a Balatonon.

AAS csapat startra készen

Vitorlázás a Balatonon

AAS csapat a tihanyi Echonál

Ebéd a tihanyi EchobanCopyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat