Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

(Rém)álom munkahelyek a kaputechnika háza tájánA munkáltatók 5 főben járó bűne

Képzeld el álmaid munkáltatóját, aki a kaputechnika és biztonságtechnika területén működik!

És most gondolatban hasonlítsd össze 5 ismérv (fizetés, munkakörülmények, elismerés, fejlődés, kiszámíthatóság) alapján azzal, akinél jelenleg dolgozol.

Hány tulajdonságban különböznek egymástól?

Ha 2 vagy kevesebb dologban térnek el egymástól, akkor egész szerencsés vagy munkahely tekintetében. Ha azonban 3 vagy több különbséget találtál, akkor hivatalosan is munkahelyi gondokkal küzdesz. Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről ezt a kérdést!

Förtelmes főnökök: a kaputechnika cégek sem kivételek

Az első és legfontosabb: nehogy azt gondold, hogy egyedül Te állsz harcban a munkahelyeddel. Magyarországon ugyanis nagyon elterjedt gyakorlat, hogy a munkáltatók szeretnek sumákolni munkavállalói kérdésekben. Nincs ez másként a kaputechnika területén tevékenykedő cégekkel sem.

A fizetésed alaphangon nem tükrözi a teljesítményedet, és még azt is csak részben hajlandók bejelenteni. Cserébe ugyanúgy elvárják tőled, hogy kitörő örömmel állj neki dolgozni. És igen, sajnos most csak ezekkel a lestrapált eszközökkel tudsz dolgozni, de majd szereznek Neked egy ősrégi tragacsot is előbb-utóbb, hogy ne busszal kelljen kimenned a munka helyszíneire, addig nyugodtan használd a saját autódat. Ha szót emelnél a lehetetlen munkakörülmények ellen, akkor emlékeztetnek rá, hogy könnyedén találnak mást a helyedre, fel is út, le is út, úgyhogy inkább tartsd meg magadnak a szakmai és személyes véleményedet. A fejlődésnek persze itt is mindig van helye, mármint csak a te részedről.

Mi az ijesztőbb ebben a történetben? Elképzelned, hogy egyáltalán előfordulhat ilyesmi vagy ráébredned arra, hogy te már most is ilyen körülmények között dolgozol valamelyik kaputechnika cégnél.

Ideje felébredni a rémálomból

Ha már ráébredtél arra, hogy mi a valódi helyzet a munkahelyeddel, akkor már a megoldás sincs túl távol. Azt viszont szem előtt kell tartanod, hogy ezen a helyzeten rajtad kívül senki más nem változtathat. Az előbbi módszereket alkalmazó cégek furcsa módon nem látják érdekükben álló dolognak, hogy Te is jól járj az együttműködéssel.

Az igazság azonban az, hogy azok a kaputechnika cégek, akik a fentiek szerint gondolkodnak, súlyos tévedésben élnek. Gondold csak végig. Ha egy vállalkozás az ügyfelekből él, akkor fontos tényező a profitszerzésben, hogy sikerül-e jól kielégíteni az ügyfél igényeit. Hibás logika azt gondolni, hogy ezt a cég vezetősége fogja véghezvinni. A kulcsszereplők ebben a kérdésben a vállalat munkatársai, akik az elvégzett munkával eredményt produkálnak a megrendelőknek. Szép névjegykártyák ide, tetszetős árajánlatok oda, az elvégzett munka az, amiből messzemenő következtetéseket vonnak le a szervezetről.

Így a kaputechnika megrendeléseket fogadó és teljesítő cégeknek igenis elsődleges érdekük, hogy munkatársaikat megbecsüljék és munkájukat elismerjék

Elhiheted – mert személyes tapasztalatból beszélek –, hogy a munkáltatóknak kimondottan jó üzlet, hosszú távon értékes szakembereket foglalkoztatnia, és fejlesztenie őket. Méghozzá úgy, hogy közben a munkádat tisztességesen (vagyis átlag felett) megfizetik, érdemeidet elismerik, véleményedet meghallgatják, és élhető munkakörülményekkel és eszközökkel, valamint gépjárművekkel támogatják a feladataid elvégzését. Persze ezt csak azok tudják, akik egész életükben ezzel foglalkoztak, és maguk is megtapasztalták a kaputechnika szerelő szakma mélységeit és magaslatait egyaránt.

Hogyan ártunk saját magunknak egy rossz munkahellyel?

Tudom, sok ez így hirtelen a nyakadba zúdítva, de sajnos még a legfontosabb dolgot nem is említettem. Egész pontosan azt, hogyan is hat rád fizikailag és szellemileg egy olyan munkahely, ahol le kell nyelned a főnökeid és a munkatársaid stílusát. Ha embertelen körülmények között folytatod, annak rövid időn belül az egészséged látja kárát. Ráadásul, ha a kialkudott fizetéseddel sem vagy megelégedve, akkor sajnos duplán zsákmányoltak ki.

De ne feledd, amiről kicsit korábban volt szó: bár most még nem a megfelelő helyen dolgozol, de Te vagy az a személy, aki változtathat ezen.

Nos, mindezeket végiggondolva mit gondolsz most a jelenlegi munkahelyedről? Talán már egyre vonzóbb számodra is a váltás gondolata.

Kaputechnika, az életen át tartó szenvedélyünk

Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft. Közel 20 éve megbízható társa a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Célunk és küldetésünk, hogy felszereljük a legmodernebb technológiával, és ezzel komfortosabbá és biztonságosabbá tegyük az otthonokat, a vállalkozásokat. Mindezt magas színvonalon valósítjuk meg, kaputechnika és biztonságtechnika megoldásaink precíz és pontos kivitelezésére ugyanis nagyon komoly hangsúlyt fektetünk.

Jelszavunk a minőség. Érdekünk, hogy ügyfeleink mellett munkatársaink is elégedettek legyenek vállalkozásunkkal. Miután majdnem 2 évtizede folyamatosan növekszünk, így újra és újra bővíthettük csapatunkat. Ez most is aktuális: jelenleg szerelő és értékesítő munkatársakat keresünk műszaki tapasztalattal. Bármennyit tudsz a szakmáról, ha te is benne vagy a dologban, nálunk lehetőséget kapsz arra, hogy egyre jobb és jobb lehess.

Az átlagon felüli fizetés (nettó havi 300-400 ezer forint, vagy még több, csak rajtad múlik), a kiváló munkakörülmények, valamint az állandó fejlődési lehetőség és megbecsülés, amit kínálunk, lehetővé teszi számodra, hogy otthagyd a mérgező múltadat, változtass céljaidon, és egy magasabb életszínvonalon élj a jövőben.

Tedd meg az első lépést az új jövőd felé!

Minden olyan jelentkezőt várunk, akinek hozzánk hasonlóan szenvedélye a kaputechnika, a szerelés vagy az értékesítés, és szeretne megbízható és stabil körülmények között hódolni a hivatásának.

Miután elfogadtad, hogy itt az ideje a rossz munkahelyed olyanra cserélned, ahol megbecsülnek és megfizetnek, nincs más teendőd, mint ellátogatni állásajánlataink weboldalára www.aas.hu/allas, ahol összefoglaltuk mindazt, amit a pozíciókról érdemes tudnod, valamint elmondjuk azt is, hogyan tudsz jelentkezni.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat